Persoonlijke marketingboodschap in een handomdraai

Een persoonlijke marketingboodschap is zó effectief. En tegenwoordig is dat makkelijk. De gegevens die je wilt gebruiken worden via een Excelbestand in onze tool geüpload. Voor hele grote bestanden kan dat ook met een API-koppeling. Een API is een software-stuk die ervoor zorgt twee verschillende programma’s of systemen met elkaar kunnen communiceren. Daarbij past het qua naam bij onze tool 🙂

Plan mailings van tevoren in, en ze worden uitgevoerd op de datum die jij hebt bepaald. Dat kan ook binnen jouw bestand variëren. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan een verjaardagskaart voor je klanten. De naam van de Jarige Job wordt automatisch in het ontwerp gedrukt, en op de juiste datum wordt er volautomatisch een kaart gemaakt en verstuurd naar de jarige.

Ontwerp en personaliseer je eigen ontwerp

Je bent volledig vrij in de keuze voor het ontwerp: meerdere kwaliteiten, maten en vormen. Maak zelf een kaart in onze ontwerptool, gebruik een eigen ontwerp of die van je reclamebureau. Je kan deze eenvoudig uploaden en in je persoonlijke account opslaan. Deze kun je dan later nog eens gebruiken of aanpassen.

Je kunt de mailing op verschillende manieren personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld een andere afbeelding gebruiken voor verschillenden groepen. Een actie met herenschoenen komt dan alleen bij mannelijke klanten terecht en de damesschoenen bij de vrouwen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

AVG-proof

Sinds de privacy wet AVG in mei 2018 is ingegaan, zijn er beperkingen gesteld aan het contacteren van klanten. Omdat je met eigen klantenbestanden werkt en het automatische systeem AVG-proof is, is postmarketing een uitstekend alternatief voor het bereiken van bestaande klanten.

Proefdruk

Of je nu grote klantenbestanden of individuele klanten een kaart wilt sturen, met de MonkeyMails-tool kan het allemaal. Zelf ontdekken? Maak een account aan en stuur jezelf een proefdruk.