Miss James Haarstudio bedankt klanten met een gepersonaliseerde direct mailing kaart

Miss James Haarstudio bedankt klanten met een gepersonaliseerde direct mailing kaart

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Zo deed Liset dat…

Kaartspecificaties

Liset had geen specifieke wensen qua kaartformaat en papiersoort. Ze koos dus voor een vierkante kaart en standaard papiersoort.

Ontwerp

Liset heeft in deze stap gekozen voor “upload een PDF” (dit had ze al voorbereid).

Om de kaart “extra persoonlijk” te maken heeft ze de tekst aan beide zijde gepersonaliseerd met de voornaam van haar klant. Daarvoor moest ze wel eerst even de adressen koppelen in de volgende stap: adres(sen)

Adres(sen)

Liset werkt met een online kapperssysteem Salonhub, een Excel-bestand met adresgegevens was dus zó geregeld. Dit bestand heeft ze in MonkeyMails geüpload en een koppeling gemaakt om het adresetiket samen te stellen.

Controleren

In deze stap heeft Liset haar kwaliteitscontrole uitgevoerd, staat alles op de juiste plek? Staan alle adresgegevens er netjes op? Is de personalisatie goed gegaan?

Check, check, check en door naar de volgende stap.

Afronden

In deze stap heeft Liset een bezorgdatum gekozen, nog even de laatste specificaties gecontroleerd en de bestelling afgerond door te betalen met iDeal.

Ook opvallen met een direct mailing?