Veelgestelde vragen

Voor wie is MonkeyMails geschikt?

MonkeyMails is geschikt voor bedrijven, verenigingen en particulieren die (gepersonaliseerde) kaarten willen versturen.
En wanneer wil je dat dan? Als je een automonteur bent en in je systeem ziet dat meneer De Vries toe is aan een nieuwe APK, of als je als dierenartsenpraktijk alle hondenbezitters wil attenderen op de halfjaarlijkse controle. Of als je als hoteleigenaar je vaste bezoekers wil bedanken na een verblijf, of als restauranteigenaar de stamtafel wil attenderen op jullie nieuwe kaart. Het kan namelijk allemaal, ook in kleine oplages.

Hoe kan het dat MonkeyMails zo voordelig is?

Als drukkerij hebben we alle ingrediënten in huis om snel te leveren. We printen alle kaarten op onze digitale HP Indigo, die drukt alle opdrachten on demand. Grote en kleine oplages, allemaal even hoog en consistent in kwaliteit. Ons assortiment papier kopen we groot in, waardoor we een scherp tarief kunnen rekenen. En dat is vandaag de dag ook wel eens leuk!

Bij het tabblad adres(sen) kies je de optie Gebruik een Excelbestand. Na het selecteren van het juiste bestand, koppel je de kolommen uit je Exceldocument aan het juiste veld in MonkeyMails. Nadat je alle kolommen hebt gekoppeld, klik je op de button koppelen.

In het tabblad Ontwerpen klik je op Tekst. Klik vervolgens op de optie Pers.tekst. Aan de rechterzijde in de balk zie je de optie personaliseer. Hier staan alle velden die je kunt toevoegen in je tekst om te personaliseren.

Op het adresblok staat het adres uit je account. Als je een ander retouradres wilt dan kun je deze in het tabblad Adres(sen) wijzigen. Handig wanneer je als tussenpersoon de order plaatst en eventuele onbestelbare adressen bij je opdrachtgever terug moeten komen.

Bij iedere opdrachtbevestiging zit de factuur ingesloten. Facturen kun je ook vinden in je account.

Je kunt je adressenlijsten opslaan. Wil je een nieuwe lijst aanmaken? Klik dan hier. Alle adreslijsten worden versleuteld bewaard, in verband met de AVG. Indien je een adressenlijst niet opslaat en uitsluitend gebruikt voor een opdracht, dan verwijdert het systeem deze informatie automatisch na 6 weken.

Aan de slag met MonkeyMails!

MonkeyMails is een gebruiksvriendelijke tool om zélf mooie, persoonlijke mailings te maken en te versturen.
En dat willen we het graag zo simpel mogelijk maken.

Daarom stelden we een handboek samen, waarin we stap voor stap vertellen hoe je zelf die apengoeie mailing maakt.

Zó makkelijk, daar word je blij van!

Staat je vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op