Waarom kies je MonkeyMails?

Makkelijk communiceren met je klanten

Met behulp van de online tool van MonkeyMails verstuur je heel eenvoudig en supervoordelig fysieke kaarten. Met of zonder een envelop en in ieder gewenst aantal, zelfs al is het er maar eentje. Je regelt het al met een paar klikken

Hoge attentiewaarde

Uit recent onderzoek is gebleken dat fysieke kaarten een hoge attentiewaarde hebben. We sturen natuurlijk kaartjes op verjaardagen, bij een geboorte en om iemand beterschap te wensen. Maar een kaart is zoveel meer; je kunt ermee zeggen dat je aan iemand denkt, dat je een nieuw product hebt of dat je bedrijf iets prachtigs gepresteerd heeft en dat je dat graag wilt delen. Met een kaart laat je zien dat je aandacht hebt voor een ander.

Zakelijke, gepersonaliseerde post

E-mailmarketing is steeds minder effectief en dat zien ondernemers ook. Bestaande of nieuwe klanten verwijderen de mailtjes vaak al voordat ze ze lezen. MonkeyMails heeft de waarde herontdekt van fysieke post voor B2B-contact; laat je klant, relatie of collega weten dat je aan ze denkt en stuur ze een leuke kaart.

Voor wie is MonkeyMails geschikt?

MonkeyMails is geschikt voor bedrijven, verenigingen en particulieren die (gepersonaliseerde) kaarten willen versturen.

En wanneer wil je dat dan?

Als je een automonteur bent en in je systeem ziet dat meneer De Vries toe is aan een nieuwe APK,

Of als je als dierenartsenpraktijk alle hondenbezitters wil attenderen op de halfjaarlijkse controle.

Of als je als hoteleigenaar je vaste bezoekers wil bedanken na een verblijf,

Of als restauranteigenaar de stamtafel wil attenderen op jullie nieuwe kaart. Het kan namelijk allemaal, ook in kleine oplages.

Het kan namelijk allemaal, ook in kleine oplages.

Daar word je blij van!

Hoe kan het dat MonkeyMails zo voordelig is?

Als drukkerij hebben we alle ingrediënten in huis om snel te leveren. We printen alle kaarten op onze digitale HP Indigo, die drukt alle opdrachten on demand. Grote en kleine oplages, allemaal even hoog en consistent in kwaliteit. Ons assortiment papier kopen we groot in, waardoor we een scherp tarief kunnen rekenen. En dat is vandaag de dag ook wel eens leuk!

MonkeyMails Duurzaam

MonkeyMails heeft hart voor het milieu. De apen moeten door de bomen blijven slingeren, nietwaar? Daarom hebben we de HP Indigo Drukpers staan. Die levert niet alleen fantastisch mooi drukwerk af, het is ook tot op de millimeter nauwkeurig. Geen overdruk meer want hij drukt exact af wat je gevraagd hebt. Ook de toevoer van grondstoffen is doordacht en wordt CO2-gecompenseerd. Uiteraard bieden we ook de optie voor gerecycled en milieuvriendelijk papier. En wil je je levering van A tot Z duurzaam doen? Kies dan eens voor bezorging met de fietskoerier.

TIP!

Een goed opgebouwde adreslijst is daarbij superhandig! Gebruik onze template

Inspiratie

Is MonkeyMails voor jou van toegevoegde waarde? Wij denken van wel!

Jij wilt:

zelf ontwerpen of een bestaand ontwerp uploaden, teksten per klant personaliseren,

Niet wachten op de offerte, maar meteen aan de slag! Vandaag besteld = morgen op de mat,

In een paar klikken adressenbestanden uploaden, of handmatig een adresje intypen,

Goedkoop en kwalitatief uitstekend drukwerk

Maak gebruik van onze online tool voor het versturen van mailings, felicitaties, herinneringskaarten, herhaalafspraken, uitnodigingen, aanbiedingen, arrangementen, enz., enz.

Wij werken met betrouwbare partners voor een hoge bezorgkwaliteit! (Nationaal en binnen Europa)
Zó voordelig was gericht communiceren met je klantenbestand of doelgroep nog nooit.