Hee Grafisch Professional, maak eens een mailing met MonkeyMails

MonkeyMails, ook voor professionals!

MonkeyMails is de tool die ervoor zorgt dat elk bedrijf aan de slag kan met gepersonaliseerde mailings. Elk bedrijf? Ja, ieder bedrijf kan nu zelf kaarten maken en laten bezorgen bij de door hen gewenste doelgroep. Dat geldt voor grote bedrijven, en voor kleine; voor de profs en voor de doe-het-zelvers.
Klein maar fijn
Heb je een gezellige bistro en presenteren jullie binnenkort de nieuwe kaart? Laat het je vaste bezoekers alvast weten en nodig ze uit met een leuke attentie of een gebaar. Misschien heb je je kapperszaak helemaal vernieuwd, en wil je je nieuwe interieur en de nieuwe productlijnen presenteren. Of je bent een hondenuitlaatservice begonnen en je wil dat de hele buurt daar vanaf weet. Van forellenvisvijver tot driewieler-dealer; contact met de klant heb je zelf in de hand, met MonkeyMails. Met onze stap-voor-stap-gids en onze chatfunctie helpen we je om het proces zo smooth mogelijk te laten verlopen.

En als je nu heel groot bent?

Ook voor grote bedrijven als banken, webshops, verzekeraars, grote dealers van bekende automerken, telefonieaanbieders, ziekenhuizen, opleidingsinstituten, etc., etc., is MonkeyMails een uitkomst. Vaak is de marketingafdeling goed opgetuigd en ook de DTP-ers weten er van wanten. Dat maakt het des te gemakkelijker om een eigen ontwerp te uploaden en in slechts enkele stappen te versturen aan de doelgroep.

Hoe zet je MonkeyMails dan in

Wil je bijvoorbeeld dat je klanten een gepersonaliseerde verjaardagskaart ontvangen? Of wil je juist per groep een andere boodschap communiceren en gerichte aanbiedingen kunnen doen? Doordat je een grote database hebt, heb je veel kennis over je klant in huis. Je kent hun interesses en voorkeuren, dus dat is makkelijk inzetbaar. En dat dit effect sorteert, dat blijkt wel uit diverse onderzoeken. In zijn bestseller Persuasion Profiling beschrijft vooraanstaand wetenschapper op het gebied van marketing en statistische methodiek voor personalisatie, Maurits Kaptein hoe personalisatie helpt de band tussen bedrijf en klant te versterken, doordat je als bedrijf je klant op individueel niveau kunt benaderen. En daar is MonkeyMails de geknipte tool voor.

Geen Monkey maar een API

Stel nou, dat er tijdens de vergadering wordt besloten dat alle klanten een persoonlijke verjaardagskaart met passende aanbieding voor een nieuwe telefoon krijgen, of om die kortingsactie voor cabriolet-rijders vandaag nog uit te sturen. Maar je hebt je bord vol, en agenda ook. Wat doe je dan?

Wat doe je dan?

Kies dan als bedrijf voor een API; die zorgt ervoor dat ons systeem in touch is met jullie CRM en zo kunnen ook professionals eenvoudig gebruik maken van het MonkeyMails-systeem. Verjaarskaarten en andere periodieke mailings kun je instellen en worden dan automatisch op het juiste moment verstuurd.
Je eigen huisstijl gebruiken als uitgangspunt is heel eenvoudig, en de bewerking van de kaarten kinderlijk eenvoudig. Dus, ben je een Handige Harry met Indesign, Illustrator en PhotoShop? Maak je eigen ontwerp en maak in een paar eenvoudige stappen een direct mailing van, zonder gedoe met een drukker of postverzendbedrijf. Makkelijk toch?

Ook voor jullie

Of je als bedrijf nu heel klein of juist heel erg groot bent, ook voor grafisch professionals is MonkeyMails geweldig! Ervaar het zelf

Daar word je blij van!